Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Melt-Proof Brow Kit Gift Box Taupe
Melt-Proof Brow Kit Gift Box Taupe
Melt-Proof Brow Kit Gift Box Taupe
Melt-Proof Brow Kit Gift Box Taupe
ONLY AT KICKS

Melt-Proof Brow Kit Gift Box Taupe

Anastasia

Anastasia Beverly Hillsin Melt-Proof Brow Kit sisältää kolme ainutkertaista kulmatuotetta, joita on saatavilla vain rajoitettu erä.
48 €
Taupe
(Arvo:73)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Melt-Proof Brow Kit Gift Box
p94006601
v94006610
Anastasia
EUR
48

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Anastasia Beverly Hillsin Melt-Proof Brow Kit sisältää kolme ainutkertaista kulmatuotetta, joita on saatavilla vain rajoitettu erä. Luo täydelliset, täyteläiset kulmat tällä kulmasetillä, joka sisältää normaalikokoisen DIPBROW® Pomade ja DIPBROW® Gel -tuotteen ja Brush 12 -siveltimen. Tällä täydellisellä triolla saat luotua dramaattisen terävät tai täyteläisen tuuheat kulmat. Anastasia Beverly Hillsin Melt-Proof Brow Kit sisältää kolme ainutkertaista kulmatuotetta, joita on saatavilla vain rajoitettu erä. Luo täydelliset, täyteläiset kulmat tällä kulmasetillä, joka sisältää normaalikokoisen DIPBROW® Pomade ja DIPBROW® Gel -tuotteen ja Brush 12 -siveltimen. Tällä täydellisellä triolla saat luotua dramaattisen terävät tai täyteläisen tuuheat kulmat.
Syitä ihastua: DIPBROW® Pomaden runsaspigmenttisellä ja vedenkestävällä koostumuksella voit täydentää ja muotoilla kulmat. Tuote kestää pitkään eikä näytä tuhruiselta. Kulmakarvoja muistuttavan rakenteen ansiosta sillä on helppo luoda tuuheutta. DIPBROW® Gel -tuotteen runsaspigmenttisellä, pitkään kestävällä ja vedenkestävällä koostumukselle voit lisätä kulmiin tuuheutta, luonnollista syvyyttä ja täyteläisyyttä. Helppo levittää. Lisää kulmiin muotoilua ja runsautta. Kuivuu luonnollisen mattapintaiseksi. Pysyy jopa 12 tuntia. 12-siveltimen kapea ja viistetty muotoilu ja synteettiset harjakset sopivat ihanteellisesti DIPBROW® Pomaden ja DIPBROW® Gelin levittämiseen kulmiin. Tiheät kuidut levittävät tuotteen helposti ja tasaisesti, joten voit luoda illuusion runsaammista kulmakarvoista. Kulmaharja häivyttää tuotteen ja luo täydellisen lopputuloksen. Saatavana on kolme sävyä. Cruelty-free. Käyttö: Käytä 12-siveltimen kulmaharjaa ja harjaa karvat ylöspäin. Käytä siveltimen päätä DIPBROW® Pomaden levitykseen. Voide on erittäin runsaspigmenttistä, joten älä paina liikaa levitettäessä.
Jos haluat dramaattiset kulmat, aloita muotoilu kulmien alareunasta. Häivytä ylöspäin kulmaharjan päällä. Harjaa sitten karvat alaspäin, muotoile kulmien yläreuna ja häivytä varovaisesti. Lisää kulmiin väriä karvojen luonnolliseen kasvusuuntaan kulman ulkokulmasta alkaen. Jatka häivytystä koko levittämisen ajan, niin saat luonnollisimman lopputuloksen. Viimeistele muotoilemalla kulmien alkukohta siveltimessä jäljellä olevalla tuotteella, niin saat pehmeämmän ombre-vaikutelman. Käytä sen jälkeen DIPBROW® Geliä lisäämään tuuheutta. Puhdista siveltimen kärki pyyhkimällä se ennen DIPBROW® Gelin levittämistä. Koostumus on erittäin runsaspigmenttinen, joten tarvitset vain pienen määrän tuotetta. Paina kevyesti levitettäessä. Aloita kulmien kaarista ja siirry ulospäin. Sitten, kun siveltimessä on vähemmän tuotetta, siirry kohti kulmien alkupäätä ja levitä tuotetta kulmien luonnolliseen kasvusuuntaan. Asiantuntijan vinkki: Pidä DIPBROW® Pomaden kansi tiukasti suljettuna, jotta vedenkestävä koostumus ei kuivu. Jos sinun tarvitsee raikastaa tuotetta, voit lisätä siihen tipan ABH Hydrating Oil -tuotetta. Voit luoda tuuheat kulmat DIPBROW® Gelillä lähtötilanteesta riippumatta. Harjaa siveltimen leveällä päällä kulmat ylöspäin. Täyteläinen pigmentti kiinnittyy olemassa oleviin karvoihin, mikä saa ne näyttämään tuuheammilta. Jos sinulla on harvat kulmat, käytä DIPBROW® Gelin ainutlaatuisesti muotoiltua kärkeä täyttämään harvat alueet tarkasti ja levitä geeliä suoraan iholle. Häivytä sitten tuotetta kevyesti siveltimellä koko kulmien alueelta. Sävyvaihtoehdot: Taupe: Sopii blondeille, viileä pohjasävy. Medium Brown: Sopii vaaleille bruneteille, viileä pohjasävy. Dark Brown: Sopii tummille bruneteille, lämmin pohjasävy. Yhteensopivat tuotteet: Clear Brow Gel Brow Wiz®Scissors Tweezer Highlighting Duo Pencil Pro Pencil
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331