Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Modern Renaissance Eyeshadow Palette

Modern Renaissance Eyeshadow Palette

Anastasia

Modern Renaissance Eyeshadow Palette sisältää 14 eri sävyistä luomiväriä. Luomivärit ovat helposti häivytettävissä ja sisältävät runsaasti pigmenttiä.
57,40 €

Tuotearvostelut

xxx | 5.06.2018
Ostin erittäin pitkän harkinnan jälkeen tämän paletin. Ihan parhaat värit, pigmentty mieletön, levittyy hyvin ja nopeasti, pysyy koko päivän. Ei varise edes levitettäessä.
Suvi | 20.03.2018
Ostin erittäin pitkän harkinnan jälkeen puhtaasti mielenkiinnosta tämän paletin. Osoittautuikin parhaaksi kokeilemakseni luomiväriksi! Mieletön pigmentti, levittyvyys, värit... Eikä varise yhtään. Oli pakko ostaa Prism paletti myöskin samantien, niin suuren vaikutuksen teki. 😍👍
Aino | 14.03.2018
Todella runsas pigmentti ja kauniit sävyt! Pelkäsin, että sävyjen häivyttäminen olisi vaikeaa pigmentin vuoksi, mutta ei ollut. Metalliset sävyt yllättivät, pigmentti niissäkin loistava eikä katoa siveltimellä laitettuna. Suosittelen!

Lisätietoja

Modern Renaissance Eyeshadow Palette sisältää 14 eri sävyistä luomiväriä. Luomivärit ovat helposti häivytettävissä ja sisältävät runsaasti pigmenttiä. 11 sävyä ovat mattapintaisia ja 3 metallisia. Pakkaukseen sisältyy pehmeä kaksipäinen sivellin.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras luomiväripaletti
Sävyt:
Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber, Realgar, Warm Taupe, Venetian Red, Red Ochre, Primavera, Burnt Orange, Raw Sienna
Sävy:Monivärinen
Lopputulos:Matte
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331