Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Glow Kit Ultimate Glow
Glow Kit Ultimate Glow
ONLY AT KICKS

Glow Kit Ultimate Glow

Anastasia

6 metallisävyistä puuterikorostusväriä, jotka luovat voimakasta hehkua. Sekoita sävyjä tai käytä niitä erikseen kasvoilla ja vartalolle ja luo pitkäkestoinen metallisävyinen look.
64,90 €

Tuotearvostelut

Jennifer | 10.03.2018
Erittäin pigmenttiset värisävyt jotka sopivat jokaiselle ihonvärille. Vaikka se maksaa hiukan enemmän, se on sen arvoista, sillä saat kuusi ihastuttavaa väriä.
Rose | 8.03.2018
Aivan ihanat highlighter sävyt, joista löytyy kyllä monelle eri ihonsävylle sopiva. Hieman kastelemalla väreistä saa entistä hohtavammat ja sopii jopa luomiväriksi. Pientä miinusta hilemäisestä kimalluksesta.
Elisa | 7.03.2018
Ihanaa hohtoa monessa eri sävyssä. Löytyy sävy joka tilanteeseen!

Lisätietoja

6 metallisävyistä puuterikorostusväriä, jotka luovat voimakasta hehkua. Sekoita sävyjä tai käytä niitä erikseen kasvoilla ja vartalolle ja luo pitkäkestoinen metallisävyinen look. Erittäin hienojakoinen koostumus ja vahvat värisävyt vangitsevat valoa ja luovat ainutlaatuista neon-tyyppistä hehkua. Levitä Anastasia A23-siveltimellä, joka on muotoiltu erityisesti Glow Kit -värien levitykseen.
- 6 sävyä kasvojen, silmien ja vartalon korostamiseen
- Voimakkuutta on helppo lisätä halutusti
- Lisää hohdetta saadaan levittämällä väri kostealla meikkisiveltimellä
Sävy:Beige
Lopputulos:Dewy
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331