Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Ardell Beauty

45 vuotta irtoripsialaa johtanut ja inspiroinut Ardell lanseeraa oman meikkimallistonsa – Ardell Beautyn. Ardellin ammattimaisten meikkitaiteilijoiden tiimi on hyödyntänyt uusimpia kosmetiikkainnovaatioita ja maailmanlaajuisia trendejä täydellisen meikkimalliston luomisessa. Seuraten multitasking-meikkauksen kuumimpia trendejä täydellisistä huulista smokey eyes -meikkiin, luonnollisiin kulmakarvoihin ja keimaileviin silkkiripsiin Ardell Beauty päivittää lookisi arjesta juhlaan glamourista tinkimättä! Mallisto koostuu Ardellin suosittujen irtoripsien innoittamista ripsiväreistä sekä kulmatuotteista, rajaustuotteista, paleteista ja huulituotteista. Innovatiivisia tuotteita leimaavat seksikäs ja keimaileva naisellisuus sekä rempseät tuotenimet, tyylikkäät yksityiskohdat ja ilmeikkäät värisävyt.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331