Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien maksutapoja, toimitusta, tilausta, palautuksia, reklamaatioita tai KICKS Clubia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä KICKSin asiakaspalveluun: puh.  09-3489331 / asiakaspalvelu@kicks.fi.

Hyvä KICKS-asiakas

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja terveys on aina KICKSin tärkein prioriteetti. Siksi seuraamme viranomaisten päivittäisiä tietoja koronaviruksesta (COVID-19) erittäin tarkkaan.

Olemme toteuttaneet useita toimenpiteitä, jotta asiakkaamme ja työntekijämme tuntevat olonsa turvalliseksi. Olemme muun muassa laajentaneet jo tiukkoja ja kattavia siivousrutiinejamme kaikissa myymälöissämme, jotka siivotaan useita kertoja päivässä. Olemme myös väliaikaisesti keskeyttäneet meikki- ja ihonhoitopalvelut. Tartunnan leviämisriskin vähentämiseksi varmistamme tietysti, että työntekijät, joilla on flunssan oireita ovat kotona.

Myymälämme ovat auki ja voit kuten tavallisesti myös shoppailla osoitteessa kicks.fi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä voit olla yhteydessä KICKS-asiakaspalveluun.

Puhelinnumero: 09-3489331
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@kicks.fi

Ystävällisin terveisin,
KICKS

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331