Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien maksutapoja, toimitusta, tilausta, palautuksia, reklamaatioita tai KICKS Clubia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä KICKSin asiakaspalveluun: puh.  09-3489331 / asiakaspalvelu@kicks.fi.

Huijaussähköposti & -tekstiviesti
Juuri nyt kiertää sekä huijaussähköposti että -tekstiviesti koskien maksamattomia laskuja, tutkimuksia tuotteita vastaan sekä noutamattomia paketteja. Kyseiset viestit eivät ole peräisin KICKSiltä ja kehotamme, ettet avaa kyseisiä linkkejä etkä luovuta mitään henkilötietojasi. Suosittelemme välittömästi vaihtamaan tai korvaamaan sähköpostisi tiedot & salasanan sekä pankkitunnuksesi, jos olet avannut linkin ja luovuttanut mitään tietojasi.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331