Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Maksaminen

Millä tavoilla ostokset voi maksaa?
Vastaus: Voit valita laskun, osamaksun (Klarna tili) tai korttimaksun, mikäli maksu- tai luottokortti on yhdistetty Visa, Mastercard/Eurocard, American Express, Electron tai Maestro -palveluihin.

Yritin eilen maksaa verkkokaupassa laskulla, mutta maksutapaa ei hyväksytty. Miksi ei?
Vastaus: Laskuistamme huolehtii ulkopuolinen yritys, Klarna Bank AB, joten pyydämme ottamaan yhteyttä heihin, jos sinulla on kysyttävää estetystä laskulla maksamisesta. Klarnan asiakaspalvelu: puh. 09-425 99 771, https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Mistä voin nähdä, onko laskuni maksettu?
Vastaus: Yhteistyökumppanimme Klarna Bank AB huolehtii kaikista laskuistamme. Mene osoitteeseen https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/, mikäli sinulla on kysyttävää laskustasi. Voit myös soittaa suoraan Klarnan asiakaspalvelunumeroon: 09-425 99 771.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331