Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Sähköpostiviestit jotka eivät tule perille

Etkö saa KICKSin lähettämiä sähköpostiviestejä kuten tilausvahvistusta tai aktivointiviestiä? Se johtuu todennäköisesti siitä, että viestit ovat jääneet jumiin sähköpostin roskapostisuodattimeen. Olethan tarkastanut roskapostikansion?

Tilausvahvistus: Jos olet KICKS Clubin jäsen, kirjaudu sisään ja mene kohtaan Omat sivut >> Tilaushistoria. Sieltä näet tilausnumerosi, tilauksesi statuksen sekä toimitustiedot. Löydät tältä sivulta samat tiedot mitä tilausvahvistuksestakin.

Aktivointiviesti: Jos et vastaanota aktivoimisviestiä, kokeile seuraavaa:

  1. Lähetä viesti osoitteeseen info@kicks.se siitä sähköpostiosoitteesta, jonka olet rekisteröinyt KICKSille. Tee se verkkoselaimen kautta (ei PUHELIMESTA).
  2. Lisää osoite info@kicks.se yhteystiedoksi sähköpostisi yhteystietolistalle.
  3. Odota 30 minuuttia.
  4. Kokeile sen jälkeen uudestaan: jotta aktivointiviesti lähetettäisiin sinulle uudestaan, tulee sinun rekisteröityä uudelleen kicks.fi-sivustolla. Saadaksesi ”unohtunut salasana” -viestin uudelleenlähetettynä, klikkaa kertaalleen painiketta ”unohtunut salasana”.

Pyydämme sinua toimimaan näin siksi, ettei sähköpostisi roskapostisuodatin merkitsisi KICKSiltä tulleita viestejä roskapostiksi.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019