Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Botanical Cream Deodorant 50 g
ONLY AT KICKS

Botanical Cream Deodorant 50 g

Aurelia

Aurelia Botanical Cream Deodorant on luonnollinen, alumiiniton ja supertehokas deodorantti, joka todella toimii. Ainutlaatuinen voide, joka muuttuu jauheeksi, mahdollistaa levityksen sormilla.
25,16 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Botanical Cream Deodorant
p89444839
v89444840
Aurelia
EUR
25.16

Tuotearvostelut

murmeli | 20.04.2019
Kestää itsellä hyvin ja on ok riittoisa, joskin hieman liian kallista laatuunsa nähden. Tuoksu oli aluksi miellyttävä, mutta voimakas, enkä sen takia aio ostaa tätä toistamiseen.

Lisätietoja

Aurelia Botanical Cream Deodorant on luonnollinen, alumiiniton ja supertehokas deodorantti, joka todella toimii. Ainutlaatuinen voide, joka muuttuu jauheeksi, mahdollistaa levityksen sormilla. Hieno jauhe, joka sisältää eri kasveja, mukaan luettuna mikrobeja ehkäisevää arrowjuurta ja kaoliinia, joka ei näy iholla ja joka imee luonnollista hikeä koko päivän ja pitää ihon kuivana estäen näin bakteereja ja pitäen olon raikkaana.
Karitevoi kosteuttaa ihoa ja eteeriset öljyt, kuten teepuu, eukalyptus ja piparminttu, vaikuttavat antiseptisesti ja bakteereja ehkäisevästi. Laventeli ja bergamotti jättävät ihon levityksen jälkeen miellyttävän tuoksuiseksi.
Levitä pieni määrä sormenpäillä kainalo. Kun käytät tuotetta puhtaalla iholla, siitä riittää kuudeksi kuukaudeksi. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331