Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

BLACK WEEK! 28.11. KAIKKI -20%. Käytä koodia: KICKS20. Ei koske SensaiBYREDORituals ja Jo Malone -tuotteita, eikä kalentereita tai lahjapakkauksia.

Bagliora

Baglioran Advanced Skin Nutrition on uusi ruotsalainen ihonhoitotuotemerkki, jonka Clean Beauty -konsepti perustuu tehokkaaseen ihonhoitoon huolellisesti valituilla ainesosilla, ilman turhia lisäaineita. Baglioran kaikkien tuotteiden pohjana on tulehdusta ehkäisevästä ruokavaliosta tutut ravintoaineet, jotka hellivät ja suojaavat ihoa sekä tekevät siitä tasapainoisemman ja vahvemman. Näitä aineita ovat esimerkiksi artisokkauute, chia, avokado ja vesimeloninsiemenöljy, inkivääri ja kaurauute. Tämän ravinteikkaan peruskoostumuksen lisäksi tuotteisiin on käytetty markkinoiden tehokkaimpia aineita, kuten pienimolekyylinen hyaluronihappo, niasiiniamidi, NG Komuchka sekä prebiootit ja peptidit, kuten tripeptidi-5 ja Matrixyl Morphomics. 

Sarjan kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa, ja ne ovat 100 % vegaanisia, eläinkokeettomia ja dermatologisesti testattuja. Tuotteet on pakattu kestävyyttä tukeviin ja laadukkaisiin lasipulloihin.