Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude
Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude
Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude

Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude

bareMinerals

Hoitaa epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä. Vähentää punaisuutta. Pienentää laajentuneita ihohuokosia. Ohut koostumus. Ei kuivata ihoa.
45 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Hoitaa epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä. Vähentää punaisuutta. Pienentää laajentuneita ihohuokosia. Ohut koostumus. Ei kuivata ihoa. Levittyy tasaisesti iholle. Luonnollinen lopputulos.
Seamless Buffing Brush sivellin on erityisesti suunniteltu Blemish Remedy Foundation levitystä varten. Ota pieni määrä jauhetta kannelle. Työstä jauhe siveltimeen pehmeästi pyörittäen kantta vasten kunnes kaikki jauhe on imeytynyt siveltimeen. Kopauta mahdollinen ylimääräinen jauhe kannelle. Siveltimen pinnassa ei tule olla irtojauhetta näkyvästi esillä. Levitä meikkijauhe pyörivin liikkein kasvoille aloittaen kasvojen ulkonurkista ja työstäen kohti kasvojen keskiosaa.
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331