Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Dry Shampoo Heavenly Volume 200 ml
Kampanja -20%

Dry Shampoo Heavenly Volume 200 ml

Batiste

Batiste Heavenly Volume antaa hiuksille upeaa nostetta. Antaa hiuksille jumalaista runsautta ja luonnollista taipuisuutta eikä tee hiuksista jäykkiä. Määrä: 200 ml
5,52 €
6,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Shampoo Heavenly Volume
p88431978
v88431979
Batiste
EUR
5.52

Tuotearvostelut

Emmi | 7.03.2018
Ehdottomasti paras kuivashampoo, jota olen koskaan kokeillut. Poistaa rasvaisuuden, mutta sen lisäksi antaa mahtavasti volyymia lättätukalleni!
Netta | 2.03.2018
Pelastaa kampauksen kuin kampauksenkin, poistaa rasvaisuuden hiuksista ja viimeistelee lookin tuoden tuuheutta hiuksiin. Toimii!
Karoliina | 24.02.2018
Kuivashampoiden aatelia, kuten muutkin Batisten kuivikset. Raikastaa rasvaisen hiuspohjanja antaa hyvää tukea kampausten pohjalle, sekä mahtavaa volyymia. Hiukset jää kyllä vähän "tahmaisen" tuntuisiksi tästä ja tyvi menee siksi helposti takkuun eikä harja oikein liiku hiusten tyvessä helposti. Suihke on mukavan tasaista ja hienojakoista ja kun suihkuttaa tarpeeksi kaukaa niin ei jää valkoisia länttejä.

Lisätietoja

Batiste Heavenly Volume antaa hiuksille upeaa nostetta. Antaa hiuksille jumalaista runsautta ja luonnollista taipuisuutta eikä tee hiuksista jäykkiä. Määrä: 200 ml
Ravista pulloa ja suihkuta hiuksien tyveen noin 30 cm:n etäisyydeltä. Hiero huolellisesti sormenpäillä ja muotoile tavalliseen tapaan.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331