Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Dry Shampoo Tropical 200 ml
Dry Shampoo Tropical 200 ml
Kampanja -20%

Dry Shampoo Tropical 200 ml

Batiste

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla.
5,20 €
6,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Shampoo Tropical
p881613
v43257542
Batiste
EUR
5.2

Tuotearvostelut

Tiia | 15.04.2019
Tekee juuri sen, mitä kuivashampoon kuuluukin tehdä. Suosikkikuivashampooni (mielestäni ehdottomasti myös Batisten parhain), jossa ihana trooppinen tuoksu. Poistaa rasvaisuutta (myös vahvasti rasvoittuvasta kuontalosta) ja nostattaa tukkaa juuresta. Tuuheuttaa ja karhentaa liukasta ja lättänää hiusta. Ihana suihkuttaa myös kiharrettuihin hiuksiin tuomaan ilmavuutta.
Jenni | 7.03.2018
Tästä on tullut suosikki kuivashampooni. Tuoksu on älyttömän hyvä ja vie rasvaisuutta pois hiuksia. Ei tule mähmäinen tunne hiuksiin, vaan aika pehmeä lopputulos.
Jenni | 2.03.2018
Paras!!! Aivan ihana trooppinen tuoksu. Mukavasti tuuhentaa ja karheentaa tukkaa.

Lisätietoja

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja ravitut jo yhdellä käyttökerralla.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331