Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Electric Violet Sponge
Electric Violet Sponge

Electric Violet Sponge

BEAUTYBLENDER

Uusi, sähäkän violetti väri! Vallankumouksellinen, kosteana käytettävä beautyblender® tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa.
19,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Electric Violet Sponge
p89070257A
v90578227
BEAUTYBLENDER
EUR
19.9

Tuotearvostelut

Kiira | 11.03.2018
Niin hyvä kuin kaikki sanovatkin! Sopivan kokoinen pehmeä Beautyblender levittää meikkivoiteen tasaisesti ja virheettömästi. Monenlaiseen käyttöön soveltuva, kuten meikkivoiteen tai pohjustajan levitykseen tai meikinpohjan kiinnittämiseen.
Karoliina | 7.03.2018
BeautyBlendereistä musta on ehdottomasti paras! Ei liian huokoinen, jotta meikkivoide tms. holahtaisi sen sisuksiin. Peittävää, ja tasaista jälkeä. Pestessä väriä ei irtoa. Näyttää siistimmältä värinsä ansiosta.
Irene | 25.02.2018
Original Beautyblender on mainio, mutta tämä musta versio on vielä aavistuksen parempi. Tämä on hieman jäykempi kuin Original-sarjan sienet, ja ehkä sen vuoksi meikin levitystä pystyy hallitsemaan vielä paremmin. Meikki levittyy mielestäni vielä peittävämmän näköisesti ja pysyy vielä kauemmin paikoillaan kuin tavallista Beautyblenderiä käytettäessä. Kaikkineen lopputulos näyttää myös luonnolliselta.

Lisätietoja

Uusi, sähäkän violetti väri! Vallankumouksellinen, kosteana käytettävä beautyblender® tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. beautyblenderin ainutlaatuinen materiaali imee itseensä vettä, minkä vuoksi meikkivoide ei imeydy sen sisälle ja tuotetta säästyy. Useaan kertaan palkittu beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331