Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Brow Blender
Brow Blender
UUTUUS

Brow Blender

Benefit

Upeat kulmat kuin taikaiskusta! Kauniit kaaret ovat joka tytön salaisuus. Kulmakarvojen muotoilu on nopein tapa kohottaa katsetta. Valitse luonnollinen tai näyttävä tyyli.
22,30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Blender
p94009683
v94009684
Benefit
EUR
22.3

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Upeat kulmat kuin taikaiskusta! Kauniit kaaret ovat joka tytön salaisuus. Kulmakarvojen muotoilu on nopein tapa kohottaa katsetta. Valitse luonnollinen tai näyttävä tyyli. Sama ei käy kaikille! Näytä parhaat kulmasi. Kaksipäisellä kulmaharjalla teet varman vaikutuksen. Harja on erityisesti suunniteltu kulmapuutereiden, -voiteiden, -geelien ja -vahojen helppoon ja ammattimaiseen levitykseen. Teräväkulmainen sivellin luo tarkkoja linjoja, kun taas räätälöity harja häivyttää sävyt saumattomasti. Harja on suunniteltu niin, että jokainen vasta-alkajasta asiantuntijaan saa sillä upeat kulmat. Muotoilutyökalun räätälöidyt harjakset täyttävät kulmien kaaret tarkasti ja korostavat niitä.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331