Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Tweezing & Taming Makeup Tool
UUTUUS

Tweezing & Taming Makeup Tool

Benefit

Upeat kulmat kuin taikaiskusta! Kauniit kaaret ovat joka tytön salaisuus. Kulmakarvojen muotoilu on nopein tapa kohottaa katsetta. Valitse luonnollinen tai näyttävä tyyli.
22,30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Tweezing & Taming Makeup Tool
p94009650
v94009651
Benefit
EUR
22.3

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Upeat kulmat kuin taikaiskusta! Kauniit kaaret ovat joka tytön salaisuus. Kulmakarvojen muotoilu on nopein tapa kohottaa katsetta. Valitse luonnollinen tai näyttävä tyyli. Sama ei käy kaikille! Näytä parhaat kulmasi. Pidä harittavat kulmakarvat kurissa kaksipäisellä kulmatyökalulla. Vinot pinsetit on pinnoitettu timanttipölyllä, joten ne tarttuvat tukevasti ja nyppäisevät ohuimmatkin karvat. Käytä räätälöidystä harjaa kulmakarvojen harjaamiseen jotta näet, mistä niitä tarvitsee vielä nyppiä. Harjalla voit myös muotoilla kulmat ammattimaisesti joka päivä.

Uskomme, että voisit pitää myös näistä

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331