Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

BLACK WEEK! 28.11. KAIKKI -20%. Käytä koodia: KICKS20. Ei koske SensaiBYREDORituals ja Jo Malone -tuotteita, eikä kalentereita tai lahjapakkauksia.

Bigelius

BIGELIUS on Skandinaavinen ihonhoitosarja, joka haastaa perinteisen käsityksen ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteista. Tuotteet kehitellään Ruotsissa kokeneiden kemistien johtamana. BIGELIUS käyttää puhtaita, korkealaatuisia ja luonnollisia antioxidanteja sisältäviä ainesosia. BIGELIUS tulee ympäristöstä, jossa puhdas ilma ja vesi ovat itsestäänselvyys. Tuotteet tarjoavat luonnon puhtauden ihmisille, jotka eivät asu vastaavassa ympäristössä. Ne myös suojaavat ihoa saasteilta. BIGELIUS on yksi ainutlaatuisista sarjoista, joka tarjoaa anti-pollution teknologian ja suojaa ihoa vahingollisilta partikkeleilta, joita on ilmassa ja vedessä. Tuotteiden Skandinaavinen design ja pohjoisen metsien tuoksut ovat kunnianosoitus Ruotsille ja pohjoisen puhtaalle ilmalle. 

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331