Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml

Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil on mullistava päivävoide, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-pitoisia kasviöljyjä sekä tehokkaita laminariales-levän ja muiden merilevien uutteita.
70,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil on mullistava päivävoide, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-pitoisia kasviöljyjä sekä tehokkaita laminariales-levän ja muiden merilevien uutteita. Sen miellyttävä koostumus sulautuu ihoon kuin hunaja ja antaa iholle tasaisen ja kauniin hehkun.
Blue Therapy Cream-In-Oil auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Ihon suojakerros vahvistuu jo ensimmäisellä käyttökerralla, ja iho tuntuu pehmeämmältä ja raikkaammalta. Päivävoide, joka on kehitetty normaalille ja kuivalle iholle.
Ihotyyppi:Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331