Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Blue Therapy Cream In Oil Day Cream Blue Therapy Cream In Oil

Blue Therapy Cream In Oil Day Cream Blue Therapy Cream In Oil

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil on mullistava päivävoide, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-pitoisia kasviöljyjä sekä tehokkaita laminariales-levän ja muiden merilevien uutteita.
70,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil on mullistava päivävoide, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-pitoisia kasviöljyjä sekä tehokkaita laminariales-levän ja muiden merilevien uutteita. Sen miellyttävä koostumus sulautuu ihoon kuin hunaja ja antaa iholle tasaisen ja kauniin hehkun.
Blue Therapy Cream-In-Oil auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Ihon suojakerros vahvistuu jo ensimmäisellä käyttökerralla, ja iho tuntuu pehmeämmältä ja raikkaammalta. Päivävoide, joka on kehitetty normaalille ja kuivalle iholle.
Ihotyyppi:Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331