Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Refinig Exfoliating Toner 150 ml
Kampanja -20%

Refinig Exfoliating Toner 150 ml

Björk & Berries

Edistyksellinen kuoriva kasvovesi, joka sisältää hedelmäuutteista saatavia luonnollisia BHA- ja AHA-happoja.
31,20 €
39 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Edistyksellinen kuoriva kasvovesi, joka sisältää hedelmäuutteista saatavia luonnollisia BHA- ja AHA-happoja. Tuote poistaa kuolleita ihosoluja, kiinteyttää ihoa ja saa sen tuntumaan kimmoisalta. Tuote sisältää myös valkopajun kuorta, joka hillitsee ihon tulehdus- ja ärsytystiloja sekä toimii antioksidanttina. Nopea- ja helppokäyttöinen leave-on-kasvovesi jättää ihon pehmeäksi, tasaisen sileäksi ja heleäksi.
Käyttö: Käytä tuotetta puhdistetulle iholle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee. Vältä silmänympärysaluetta. Älä huuhtele. Käytä tuotetta vähintään kahdesti viikossa* tai tarvittaessa.
Tulos: Entistä sileämpi, tasaisempi ja heleämpi iho.
Ihotyypit: Normaali iho ja sekaiho. Ei sovi herkälle iholle.* Refining Exfoliating Toner -kasvovettä ei pidä käyttää yhdessä muiden kuorivien tuotteiden kanssa. Runsasta auringolle altistumista tulee välttää tuotteen käytön aikana. AHA- ja BHA-hapot voivat herkistää ihoa auringolle. Jos oleskelet paljon auringossa, käytä tuotetta maltillisesti vain iltaisin ja käytä myös SPF 50 -aurinkosuojatuotetta.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331