Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY: Clarins Lip Perfector -50% & D&G Light Blue Edt -50%

Root Concealer Medium Brown

Root Concealer Medium Brown

Björn Axén

Björn Axén Root Concealer peittää juurikasvun. Luonnolliseen ilmeeseen! Ei enää stressiä kampaamokäyntien välillä! Hajusteeton suihke peittää väliaikaisesti harmaat hiukset ja juurikasvun.
21,99 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Root Concealer Medium Brown
p89437420
v89437421
Björn Axén
EUR
21.99

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Björn Axén Root Concealer peittää juurikasvun. Luonnolliseen ilmeeseen!
Ei enää stressiä kampaamokäyntien välillä! Hajusteeton suihke peittää väliaikaisesti harmaat hiukset ja juurikasvun. Täydellinen tuote laitettavaksi laukkuun varmuuden vuoksi!
Erikoismuotoiltu suihkepullo estää tuotetta joutumasta iholle ja vaatteisiin levityksen aikana. Myös hienosyinen suutin helpottaa luonnollisen tuloksen aikaansaamista. Väri sekoittuu täydellisesti muihin hiuksiin, ja keskiruskea sävy on kehitetty erityisesti sopimaan useimpiin, myös sävyltään kylmänruskeisiin ruskeisiin hiuksiin.  Väri haalistuu asteittain ensimmäisestä shampoopesusta alkaen.
Dermatologisesti testattu.
Käyttövinkkejä:
Suojaa vaatteet levityksen ajaksi. Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta noin 10 cm:n etäisyydeltä kuivien hiusten jakaukseen ja/tai hiusrajaan kasvojen ympärille. Anna kuivua 3 minuuttia. Kuivumisaika voi olla pidempi, jos olet suihkuttanut tuotetta useamman kerroksen. Myös kuivunutta väriä saattaa tarttua hieman sormiin, jos kosket hiuksiisi. Pese tällöin kädet vedellä ja saippualla.
Näin onnistut levityksessä:
Harjoittele muutaman kerran oppiaksesi, miten suihke jakautuu, miten nopeasti ja pitkään painiketta on painettava, miten lähellä pulloa on pidettävä ja mikä kulma on paras jakaukselle ja kasvoja ympäröivälle hiusrajalle. Jos suihketta joutuu iholle, laita vanupuikolle tai hammasharjalle hieman saippuaa tai shampoota ja hiero iho välittömästi puhtaaksi. Voit käyttää myös
meikinpoistopyyhkeitä.
Kun levität tuotetta hiusrajaan, laita hiukset poninhännälle, niin ulotut helpommin oikeaan paikkaan. Voit myös pitää hiusrajalla pyyhettä suojaamassa ihoa väriltä. Jos pidät hiusrajan kohdalla kapeaa, tiheää harjaa estämästä väriä joutumasta iholle, voit samalla kuljettaa harjalla väriä nopeasti juurikasvun peitoksi. Väri kestää erityisen pitkään, kun suihkutat hiuksiin lopuksi hiuskiinnettä.
Koko:80 ml
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331