Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
ONLY AT KICKS

Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)

Buxom

Myydyin Buxomin huulikiilto, jolla saat hohtavan kiillon sekä huulia täytelöittävän effektin. Tekee huulistasi täyteläiset. Raikas tuulahdus minttua antaa lievästi kihelmöivän tunteen huulilla.
24 €
Dolly (Shimmering sultry mauve)

Tuotearvostelut

S | 27.09.2018
Näihin jää koukkuun! Omistan jo kuusi. Viilentää ja pullistaa upeasti huulista. Sävyt on todella kauniita ja tekevät huulille sen viimeisen täydellisen silauksen. :) Ei tahmaa/sotke. Käytän yksinään nude lookissa ja vahvemmassa meikissä huulikynän kanssa.
Maria | 10.03.2018
Paras löytämäni huulikiiltosävy tähän mennessä! Käy sellaisenaan tai käyttäen alla tummempaa huulipunaa. Pysyy huulilla yllättävän kauan ja antaa koko meikille uutta ilmettä kiiltävyydellään.
Roosa-Maria | 10.03.2018
Sävy Dominique on täydellinen, väritön huulikiilto. Glitter on hienojakoista ja tuo vain lisää kiiltoa huulille. Käytän nestemäisten huulipunien päällä. Yksi kestävimmistä kiilloista, joita olen kokeillut!

Lisätietoja

Myydyin Buxomin huulikiilto, jolla saat hohtavan kiillon sekä huulia täytelöittävän effektin. Tekee huulistasi täyteläiset. Raikas tuulahdus minttua antaa lievästi kihelmöivän tunteen huulilla. Huulesi tuntuvat pehmeiltä samalla kun A- ja E-vitamiinit suojaavat huuliasi. Buxomin Lip Polish laajasta sävyvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva sävy.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras huulikiilto
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331