Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Smooth Shave 150 ml

Smooth Shave 150 ml

Clarins for Men

Vaahtoava parranajogeeli, joka muodostaa paksun ja runsaan, raikkaalta tuoksuvan vaahdon. Saa partaterän liukumaan iholla ihanteellisesti ja takaa tarkan parranajon.
32 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Smooth Shave
p464210
v24698029
Clarins for Men
EUR
32

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Vaahtoava parranajogeeli, joka muodostaa paksun ja runsaan, raikkaalta tuoksuvan vaahdon. Saa partaterän liukumaan iholla ihanteellisesti ja takaa tarkan parranajon. Pehmentää, auttaa torjumaan bakteerien kasvua ja ehkäisemään ihon punoitusta. Alkoholiton. Sisältää muun muassa rilpiöuutetta ja patentoitua kasviuuteyhdistettä, joka sisältää energisoivaa lännenmaarianheinää, kiinalaista galangaa sekä rauhoittavaa ja puhdistavaa vihannesportulakkaa.
Käytetään Active Face Washilla tehdyn puhdistuksen jälkeen. Kostuta kasvot haalealla vedellä ja levitä runsaasti vaahtoa ajeltavalle alueelle.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331