Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Body Shaping Cream

Body Shaping Cream

Clarins

Body Shaping Cream on suunniteltu kaikille naisille, jotka haluavat vähentää itsepäisiä rasvakertymiä vyötärössä, vatsassa ja lantiossa sekä käsivarsissa ja polvissa.
56 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Body Shaping Cream on suunniteltu kaikille naisille, jotka haluavat vähentää itsepäisiä rasvakertymiä vyötärössä, vatsassa ja lantiossa sekä käsivarsissa ja polvissa. Rakenne on pehmeä, ja helposti imeytyvän voiteen voi hieroa ihoon. Tuoksussa on raikkaita kukkais- ja hedelmäisnuotteja ja alanuotissa puun sävyjä. Ihosta tulee välittömästi pehmeä, kosteutettu ja sileä, ja itsepintaiset rasvakertymät pienenevät päivä päivältä ihon muuttuessa kiinteämmäksi ja joustavammaksi. Sisältää muun muassa unikkouutetta, kofeiinia, luonnonmukaista kvitteniutetta (vahvistaa kollageenisynteesiä) ja hibiskusuutetta (kuorii kevyesti).
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331