Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Superfine Liner for Brows Deep Brown

Superfine Liner for Brows Deep Brown

Clinique

Kätevä kynä, jolla voit luoda täydellisesti rajatut ja luonnolliset kulmakarvat. Kapea ja hieno kärki, joka täyttää pienimmätkin välit tarkoilla vedoilla.
23 €
Deep Brown
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Superfine Liner for Brows
p528445
v27299148
Clinique
EUR
23

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kätevä kynä, jolla voit luoda täydellisesti rajatut ja luonnolliset kulmakarvat. Kapea ja hieno kärki, joka täyttää pienimmätkin välit tarkoilla vedoilla. Teroittuu automaattisesti ja liukuu hyvin. Väri kestää koko päivän.
Annostele tuotetta pitämällä sitä toisessa kädessä ja kiertämällä vartta vastapäivään kerran yhtä käyttökertaa kohti. Saat luonnollisen tuloksen käyttämällä hyvin kevyitä vetoja. Lisää väriä tarvittaessa. Poista meikki valitsemallasi Cliniquen meikinpoistoaineella.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Ihotyyppi:Sekaiho
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331