Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Airbrush Concealer, Illuminator Neutral Fair
Airbrush Concealer, Illuminator Neutral Fair

Airbrush Concealer, Illuminator Neutral Fair

Clinique

Häivyttää välittömästi ohuita juonteita ja ryppyjä valoa heijastavien optisten hiukkasten avulla, jotka tuovat valoa tummille silmänympärysalueille.
29,50 €
Neutral Fair
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Airbrush Concealer, Illuminator
p494743
v28496453
Clinique
EUR
29.5

Tuotearvostelut

Anna | 21.02.2018
Kevyt lopputulos, mutta ei kovin peittävä. Vaatii useamman kerroksen, jotta peittää kunnolla silmänaluset yms. Melko pitkäkestoinen ja plussaa, että kestää 2v.

Lisätietoja

Häivyttää välittömästi ohuita juonteita ja ryppyjä valoa heijastavien optisten hiukkasten avulla, jotka tuovat valoa tummille silmänympärysalueille. Täyteläinen ja kevyt koostumus, levitetään tarkalla siveltimellä. Silmälääkärien testaama.
Levitetään puhdistetulle iholle tai meikkivoiteen päälle. Levitetään varovasti siveltimillä peittämistä kaipaaviin kohtiin: silmän sisä- ja ulkonurkkiin, nenänpieliin. Häivytetään sormenpäillä taputellen. Peittävyyttä lisätään levittämällä tuotetta vähän kerrallaan. Vältä ihon hankaamista tuotteen levittämisen jälkeen. Huomaa: Ensimmäisellä käyttökerralla säiliötä tulee kiertää useita kertoja, jotta tuotetta tulee säiliöstä. Tämän jälkeen 4–5 napsautusta riittää.
Koko:1.5 ml
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331