Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Blended Face Powder / Brush, Invisible Blend Transparency Neutral
Blended Face Powder / Brush, Invisible Blend Transparency Neutral

Blended Face Powder / Brush, Invisible Blend Transparency Neutral

Clinique

Cliniquen maailmakuulu puuteri: kevyt irtopuuteri kaikille ihotyypeille. Viimeistelee meikin ja häivyttää ihohuokosia.
37,50 €
Transparency Neutral
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Blended Face Powder / Brush, Invisible Blend
p274117
v13410493
Clinique
EUR
37.5

Tuotearvostelut

Roosa | 25.06.2018
Sopii hyvin kuivalle iholle sillä puuteri ei ole kuivaa. Omalla rasvoittuvalla ihollani tuote toimii myös jos laitan setting sprayta. Olin yllättynyt siitä kuinka tuote peittää iholla. Laitan ohuen kerroksen meikkivoidetta ja tätä jolloin saan peittävän lopputuloksen.
Heli | 27.02.2018
Paras irtopuuteri jota olen kokeillut. Sopii hyvin omalle pintakuivalle sekaiholle, joka saattaa päivän aikana rasvoittua. Laitan puuteria kostutetulla Beauty Blenderillä, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen. Mukana tulevaan siveltimeen saa otettua puuteria mukaan päiväksi, ilman että joutuu kantamaan purkkia mukana.

Lisätietoja

Cliniquen maailmakuulu puuteri: kevyt irtopuuteri kaikille ihotyypeille. Viimeistelee meikin ja häivyttää ihohuokosia. Kevyt, ilmava ja hoitava tuote, joka tekee ihosta virheettömän näköisen joka kerta.
Levitetään iholle meikin päälle. Käännä puuterirasia ylösalaisin ja napauta sitä kevyesti, niin puuteria kerääntyy hieman kanteen. Kasta puuterisivellin puuteriin ja ravista ylimääräinen puuteri varovasti pois. Levitä kasvoille. Täydellinen ilme saadaan Cliniquen puuterihierontatekniikan avulla: Ota hieman puuteria kämmenelle, lämmitä kämmenissä ja taputtele iholle varovasti sormenpäillä. Harjaa ylimääräinen puuteri pois siveltimellä. Huomaa: Kasta sivellin irtopuuteriin niin, että siinä on puuteria seuraavalle kerralle. Laita sivellin puuterin, kierrä se alas ja laita kansi kiinni. Pidä sivellin mukana käsilaukussa tai meikkipussissa.
Koko:200 ml
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331