Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0

Face & Body Foundation 0

DIOR BACKSTAGE

Dior Backstage Face & Body Foundation on meikkivoide kasvoille ja vartalolle.
47,90 €
0
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Taru | 5.04.2019
Suosikkimeikkivoiteeni tällä hetkellä. Peittää ihon virheet hyvin, mutta antaa luonnollisen lopputuloksen. Ihoni ei ala päivän mittaan kiiltelemään ja meikkivoide pysyy kauniina pitkään.
Marianne | 4.04.2019
Huippu! Pysyy koko päivän kauniina, peittää mutta näyttää luonnolliselta. Sopii monelle ihotyypille.
Jemina | 19.02.2019
Loistava arkikäyttöön ja pysyy koko päivän freshin näköisenä (ainakin minun sekaihollani). Levittyy hyvin ja sulautuu ihoon luonnollisen näköisesti, peittää kuitenkin hyvin. Pystyy kerrostamaan ilman, että tulee raskaan näköiseksi.

Lisätietoja

Dior Backstage Face & Body Foundation on meikkivoide kasvoille ja vartalolle. 40 luonnollisen kaunista sävyä, veden- ja hienkestävä koostumus, jota voidaan kerrostaa halutun meikkituloksen ja peittävyyden mukaan. Dior Backstage Face & Body Foundation on Dior-meikkitaiteilijoiden salaisuus välittömästi virheettömän kasvomeikin luomiseksi, luonnollisesta kuulaudesta peittävämpään täydellisyyteen. Dior Backstage Face & Body Foundation on Dior ammattimeikkitaiteilijoiden testaama ja 100 % hyväksymä.* Nestemäinen koostumus ja ""kuin toinen iho"" -lopputulos tekevät kasvomeikistä juuri sellaisen kuin haluat.**
* 91 % naisista arvosti meikkivoiteen erinomaista pysyvyyttä.** 95 % naisista oli sitä mieltä, että Backstage Face & Body Foundation tekee ihon välittömästi kuvauskelpoiseksi. Koostumuksen pigmentit tuovat esiin ihon kauneimmillaan, ja koostumus sulautuu iholla luonnollisen täydelliseksi sävyksi, joka näyttää virheettömältä sekä livenä että valokuvissa. Dior Backstage Face & Body Foundation vedenkestävä koostumus kestää kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa: treeneissä, vedessä, kuumissa ja kosteissa sääoloissa. Se kestää kauniina myös backstagen ja catwalkin voimakkaissa valoissa. Jopa 40 sävyä, joissa 16 erilaista vivahdetta ja 6 pohjasävyä, joista löytyy sopiva jokaiselle ihonvärille. ""Se on minun tähtituotteeni. Halusin 16 erilaista vivahdetta, mutta ennen kaikkea 6 pohjasävyä: roosa, oliivi, kulta, beige... Yhteensä 40 sävyä, jotta jokainen löytää omalle ihonsävylleen parhaiten sopivan vaihtoehdon"", kertoo Peter Philips, Dior-meikkien luova johtaja. Luonnollisen kuulas lopputulos on täydellinen myös vartalomeikiksi, sillä meikki tuo esiin ihon hehkun sekä häivyttää ihon pieniä kauneusvirheitä esim. dekoltee- ja olkapääalueella.
Kevyt, luonnollinen lopputulos: Taputtele meikkivoidetta ohut kerros sormenpäiden avulla koko kasvoille ja hiero kevyesti tasaiseksi.
Keskipeittävä lopputulos: Levitä meikkivoidetta kaksi kerrosta kasvoille käyttäen apuna Light Coverage Foundation -meikkisivellintä N° 11, kasvojen keskeltä ulospäin suuntautuvin siveltimen vedoin.
Täydellisesti peittävä lopputulos: levitä kasvoille kolme kerrosta meikkivoidetta siveltimen avulla pyörivin liikkein.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331