Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17

Kabuki Brush N° 17

DIOR BACKSTAGE

Dior-kabukisivellin N° 17 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon.
57,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dior-kabukisivellin N° 17 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon. Se on ihanteellisesti muotoiltu aurinkopuutereiden ammattimaisen tarkkaan levitykseen. Pyöreä, tiheä ja käytännöllinen harjaspää sekä uskomattoman pehmeät luonnolliset harjakset annostelevat aurinkopuuteria iholle juuri sopivan määrän, että lopputulos on tasaisen virheetön ja hehkuu luonnollisen raikasta auringonsuutelemaa lämpöä. Sivellin sopii ihanteellisesti niin aurinkopuutereiden kuin myös irto- ja kiinteän puuterin levitykseen. Muista huolehtia siveltimien hygieniasta, käytä puhdistukseen säännöllisesti Dior Brush Cleanser -puhdistusainetta.
1. Ota siveltimeen pieni määrä puuteria ja levitä kasvoille. Jos haluan raikkaan ja hehkuvan ilmeen, levitä aurinkopuuteria kasvoille kolmion muotoon, aloita ohimoilta ja sipaise sävyä alaspäin suuntautuvin liikkein poskiluuta myöten ja lopuksi leukapieliin. 2. Jos haluat auringonsuuteleman vaikutelman, sipaise puuteria kasvojen kohtiin, jotka luonnostaankin saavat auringosta väriä ensimmäisenä (otsa, poskipäät, nenä ja leuka).
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331