Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Retractable Lip Brush N° 31
Retractable Lip Brush N° 31
Retractable Lip Brush N° 31
Retractable Lip Brush N° 31

Retractable Lip Brush N° 31

DIOR BACKSTAGE

Diorin "teleskooppi" huulipunasivellin N° 31 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon.
29,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Retractable Lip Brush
p90245752
v90245753
DIOR BACKSTAGE
EUR
29.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Diorin "teleskooppi" huulipunasivellin N° 31 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon. Sivellin on ihanteellisesti muotoiltu huulipunien ja -kiiltojen ammattimaisen tarkkaan levitykseen. Käytännöllinen "teleskooppi"-pakkaus on helppo ja kätevä pitää aina mukana. Erityismuotoiltu sivellin seuraa tarkasti ja virheettömästi huulten muotoa. Erittäin hienojakoiset ja pehmeät, synteettiset harjakset varmistavat virheettömän ja tarkasti kontrolloidun meikin teon. Muista huolehtia siveltimien hygieniasta, käytä puhdistukseen säännöllisesti Dior Brush Cleanser -puhdistusainetta. Kätevän muotoilun ja kapean kärjen ansiosta sivellin sopii ihanteellisesti myös huulimeikin korjailuun päivän aikana.
1. Ota siveltimeen pieni määrä huulipunaa tai -kiiltoa ja levitä kapean kärjen avulla huulille seuraten tarkasti huulten ääriviivoja. 2. Täytä sitten värillä huulten keskiosa käyttäen siveltimen litteää osaa. 3. Jos haluat huulille lisää täyteläisyyttä, sipaise huulikiiltoa alahuulen keskikohtaan vangitsemaan valon täydellisellä tavalla.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331