Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals
Lip Palette 001 Universal Neutrals

Lip Palette 001 Universal Neutrals

DIOR BACKSTAGE

Dior Backstage huulimeikkipaletti tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia luoda erilaisia lopputuloksia.
59,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Lip Palette
p90245758
v90245759
DIOR BACKSTAGE
EUR
59.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dior Backstage huulimeikkipaletti tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia luoda erilaisia lopputuloksia. Mukana myös pohjustustuote ja huulikiilto, joiden avulla saadaan korostettua huulten täyteläisyyttä, väriä ja muotoa. Dior Backstage Lip Palette on Dior-meikkitaiteilijoiden salaisuus luoda helposti ja nopeasti lukuisia täydellisiä huulimeikkityylejä luonnollisesta kuulaudesta rohkeasti näyttäviin huuliin. Palettiin on valittu meikkitaiteilijoiden suosikkisävyt, joita inspiroi näytösten backstagella vallitseva energia ja jotka sopivat kaikille ihonsävyille, yhdisteltävissä on sekä matta että sateenkaaren hohtoisia koostumuksia. Diors Backstage-tuotteiden koostumus sisältää runsaasti pigmenttiä, jolloin tuloksena saadaan erinomainen pysyvyys ja "kuin toinen iho" -lopputulos. Yhdistelemällä ja kerrostamalla eri vaihtoehtoja voidaan luoda juuri niin luonnollisen neutraali tai näyttävän rohkea lopputulos kuin halutaan. Dior Backstage Lip Palette sisältää: 3 huulikiiltosävyä, joita voidaan käyttää erikseen tai pohjustamaan huulet entistä täyteläisemmiksi tai antamaan lopuksi huulimeikille upean kiiltävän viimeistelykerroksen. 3 satiinisen hohtavaa huulipunasävyä. 3 matta huulipunasävyä, joissa on erittäin runsaasti pigmenttiä, joita voidaan käyttää erikseen tai huulten rajaukseen trendikkään ombre-vaikutelman luomiseksi. Dior Backstage Lip Palette on neutraali huulimeikkipaletti, joka tarjoaa useita erilaisia sävyjä nuden roosasta rohkeaan burgundin sävyyn. "Halusin antaa mahdollisuuden valita joko yksittäinen sävy tai loihtia monitahoinen ombre-huulimeikki." Peter Philips, Dior-meikin luova johtaja kertoo. Huulisävyjä voidaan levittää suoraan paletista huulille joko sormin tai huulimeikkisiveltimen avulla, joko yksittäin tai yhdistellen muiden sävyjen kanssa.
1. Levitä huulimeikkisiveltimellä vaaleinta sävyä pohjustukseksi huulille. 2. Tehosta huulten luonnollista väriä medium-sävyllä. 3. Luo trendikäs ombre-vaikutelma levittämällä tummempaa sävyä huulten keskelle ja tee sitten rajaus huulten ympäri.
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331