Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Eyeshadow Shader Brush N° 21
Eyeshadow Shader Brush N° 21
Eyeshadow Shader Brush N° 21
Eyeshadow Shader Brush N° 21

Eyeshadow Shader Brush N° 21

DIOR BACKSTAGE

Dior-luomivärisivellin N° 21 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon.
35,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Eyeshadow Shader Brush
p90245764
v90245765
DIOR BACKSTAGE
EUR
35.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dior-luomivärisivellin N° 21 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon. Luomivärisiveltimen litteä ja viisto harjapää on ihanteellinen sekä puuterimaisten että voidemaisten luomivärien levitykseen, kerrostamiseen ja häivyttämiseen toivotun meikki-ilmeen mukaisesti. Luonnolliset ja erittäin pehmeät harjakset säilyttävät muotonsa, annostelevat luomiväriä juuri oikean määrän ja varmistavat virheettömän ja tarkasti kontrolloidun meikin teon. Muista huolehtia siveltimien hygieniasta, käytä puhdistukseen säännöllisesti Dior Brush Cleanser -puhdistusainetta.
1. Ota pieni määrä luomiväriä siveltimeen ja levitä liikkuvalle luomelle ja/tai kulmaluun alueelle ja häivytä toivotun meikki-ilmeen mukaisesti. 2. Jos haluat hienostuneesti sumuisen katseen, levitä varjostusta silmäluomen koko liikkuvalle osalle ja häivytä reunoja kohti. Lisää sitten varjostusta luomivakoon ja häivytä ylöspäin. Lisää vielä lopuksi hieman enemmän väriä silmän ulkonurkkaan sekä ylä- ja alaripsirajaa pitkin ilmeen tehostamiseksi sekä katseen rajaamiseksi. 3. Jos haluat sädehtivän hehkuvan ilmeen, levitä vaaleaa luomivärisävyä silmäluomille: aloita kulmaluun alueelta ja silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohti. Sipaise sitten tummempaa varjostusta koko liikkuvalle luomelle samansuuntaisesti.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331