Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

-25% Lancôme-kasvojenhoitotuotteista. Voimassa 26.3 asti.

Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N
Etu Sinulle! Lue lisää

Forever Fluid Skin Glow Foundation 0N

DIOR

Virheettömän ja pitkäkestoisen lopputuloksen antava Dior Forever on saanut seurakseen Dior Forever Skin Glow -meikkivoiteen, joka antaa 24 tunnin hehkuvan lopputuloksen.
60,08 €
0N
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jemina | 19.02.2019
Diorin Star-meikkivoide oli lempparini pitkään. Tämä ei ole samanveroinen mutta tarpeeksi lähellä. Peittävä, mutta jättää silti luonnollisen lopputuloksen, sulautuu ihoon jättämättä ihohuokosia näkyville. Iho hehkuu ja heijastaa valoa, olematta rasvaisen näköinen. Toimii sekaihollani, ei toki pitkäkestoisin. Kerrostus ok.
Jenna | 7.02.2019
Täydellinen meikkivoide kuivalle iholle! Pitkään olen etsinyt heleää, mutta peittävää, kevyttä mutta silti pysyvää meikkivoidetta ja tässä se on :) Pysyy naamassa täydellisenä koko päivän, ei tunnu tahmealta tai kuivu missään vaiheessa. Kevyen kevyt, mutta peittävä. Iso suositus!

Lisätietoja

Virheettömän ja pitkäkestoisen lopputuloksen antava Dior Forever on saanut seurakseen Dior Forever Skin Glow -meikkivoiteen, joka antaa 24 tunnin hehkuvan lopputuloksen. Ihon sävy näyttää virheettömältä ja tasaiselta, ja ihohuokoset näkyvät vähemmän. Iholle kietoutuva nestemäinen meikkivoide ei ainoastaan kaunista ihoa välittömästi – sen koostumus sisältää tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia ja tekee ihosta päivä päivältä kauniimman tuoden esiin ihon todellisen aistillisuuden.
Dior Forever Skin Glow antaa hehkuvan lopputuloksen. Koe ikonisen Dior Forever -meikkivoiteen samettinen mattalopputulos.
* Mittaustulos, 20 testihenkilöä.
"Dior Forever Skin Glow on monipuolinen. Valosta riippuen se antaa erilaisia efektejä. Himmeässä valossa se heijastaa valoa ajoittain. Päiväsaikaan auringonvalossa sen hehku on huomattavampi." Peter Philips, Creative and Image Director, Dior Makeup
Ihotyyppi:Kuiva|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331