Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N
Forever Skin Glow 1.5 N

Forever Skin Glow 1.5 N

DIOR

Virheettömän ja pitkäkestoisen lopputuloksen antava Dior Forever on saanut seurakseen Dior Forever Skin Glow -meikkivoiteen, joka antaa 24 tunnin hehkuvan lopputuloksen.
60,08 €
1.5 N
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Forever Skin Glow
p90589892
v90589894
DIOR
EUR
60.08

Tuotearvostelut

Satu | 30.04.2019
Ihana! Levittyy iholle ohuena, peittää ihan sopivasti eikä näytä iholla meikiltä. Iho pysyy kosteutettuna koko päivän.
Miia | 7.04.2019
Antaa kaunista hehkua, olematta kuitenkaan liian kiiltävä. Peittää ihon virheet kauniisti ja levittyy helposti. Kestää koko työpäivän ja salitreenit siihen päälle.
Emma | 4.04.2019
Tekee ihosta tasaisen ja heleän, saa myös kuivalle iholle eloa! Levittyy kauniisti ja helposti, todella riittoisa. Tarvittaessa saa lisää peittävyyttä kerrostamalla.

Lisätietoja

Virheettömän ja pitkäkestoisen lopputuloksen antava Dior Forever on saanut seurakseen Dior Forever Skin Glow -meikkivoiteen, joka antaa 24 tunnin hehkuvan lopputuloksen. Ihon sävy näyttää virheettömältä ja tasaiselta, ja ihohuokoset näkyvät vähemmän. Iholle kietoutuva nestemäinen meikkivoide ei ainoastaan kaunista ihoa välittömästi – sen koostumus sisältää tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia ja tekee ihosta päivä päivältä kauniimman tuoden esiin ihon todellisen aistillisuuden.
Dior Forever Skin Glow antaa hehkuvan lopputuloksen. Koe ikonisen Dior Forever -meikkivoiteen samettinen mattalopputulos.
* Mittaustulos, 20 testihenkilöä.
"Dior Forever Skin Glow on monipuolinen. Valosta riippuen se antaa erilaisia efektejä. Himmeässä valossa se heijastaa valoa ajoittain. Päiväsaikaan auringonvalossa sen hehku on huomattavampi." Peter Philips, Creative and Image Director, Dior Makeup
Ihotyyppi:Kuiva|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331