Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Forever Undercover 10 Ivory
Forever Undercover 10 Ivory

Forever Undercover 10 Ivory

DIOR

Nestemäinen meikkivoide, joka antaa täydellisen peittävyyden jopa 24 tunniksi ja säilyttää ihon luonnollisen mattapintaisena ilman puuteria.
54,50 €
10 Ivory
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Forever Undercover
p90016467
v90016468
DIOR
EUR
54.5

Tuotearvostelut

Marika | 9.04.2019
Helppo tuubi annostella, sekä yllätykseksi tuotetta 40 ml! Kevyt mutta superpeittävä meikkivoide joka pysyy todella hyvin koko päivän sekaihollani.
Katja | 23.03.2019
Peittävä kuiva koostumus. Ei sopinut yhtään herkälle iholle, jossa pintakuivuutta paikoin. Kokeilin useammilla kosteutuksilla ja primerilla + tehokosteutuksella ja seerumilla. Harmi, ettei ainakaan Kampin myymälässä saa testata tuotetta koko kaavoille ilman vajaan 20 euron meikkipohjan teon ostamista. Hukkaan meni rahat. Vaihdan liikkeeseen, jossa mahdollisuus testata tuote ja asiantuntemusta valita ihotyypille sopiva.
Jemina | 19.02.2019
Ikääntyvälle (kohta 40v.) sekaiholleni tämä ei ollut paras vaihtoehto, vaati vähän testailua esim. eri primereillä. Otsassani on pari syvää juonnetta, joihin tämä upposi ja korosti niitä ikävästi. Muutoin oli kyllä upea, peittävä ja ihoa silottava. Olen kokeillut useiden eri primereiden kanssa ja tämä toimii itselläni parhaiten kosteuttavan primerin kanssa. Arkikäytössä suosin enemmän valoa heijastavaa meikkivoidetta, esim. diorin star tai uusi forever skin glow. Tämä on ns. valokuvameikkivoide.

Lisätietoja

Nestemäinen meikkivoide, joka antaa täydellisen peittävyyden jopa 24 tunniksi ja säilyttää ihon luonnollisen mattapintaisena ilman puuteria. Runsaspigmenttisen koostumuksen ansiosta lopputulos on täydellinen, mutta meikki tuntuu silti iholla kevyeltä ja raikkaalta.
Levitä meikkivoide kasvoille joko siveltimellä tai sormenpäiden avulla. Täydellinen peittävyys, joka kestää jopa 24 tuntia. Mattapintainen lopputulos.
Dior - meikki - kasvot - meikkivoide
Koko:40 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331