Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Organic Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Peppermint 709 ml

Organic Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Peppermint 709 ml

Dr. Bronner's

Täysin luonnonmukainen ja vegaaninen Reilun kaupan saippua. Pakkaus on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista.
24,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Täysin luonnonmukainen ja vegaaninen Reilun kaupan saippua. Pakkaus on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. Kätevä ja ylellinen nestesaippua ilman synteettisiä puhdistusaineita tai säilöntäaineita. Luonnonmukainen shikakai on peräisin pienen eteläaasialaisen Acadia concinna -puun siemenistä, joita on käytetty Intiassa vuosituhansien ajan mietona ihon ja hiusten hoito- ja puhdistusaineena.
Vitis Vinifera (Grape) Juice*, Sucrose *I, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*I, Potassium Hydroxyde**, Olea Europaea (Olive)*I Oil, Mentha Peperita (Peppermint) Oil*I, Mentha Spicata (Spearmint) Oil*I, Acacia Concinna (Shikakai) Nut Powder*, Citric Acid, Cannabis Sativa Seed Oil*, Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherols (Vitamin E), Linalool‡ *Certified Organic Ingredients I Certified Fair Trade Ingredients **None remains after saponifying oil into soap and glycerin ‡From pure essential oils 100% Post-Consumer Recycled Bottle
Koko:709 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331