Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free
Kampanja -20%

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free

Elizabeth Arden

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free on hajusteeton mutta sisältää eteerisiä öljyjä, joista tuotteeseen tulee mieto vaniljan tuoksu.
32,80 €
41 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Sintti | 8.03.2018
Tämä monitoimivoide on iskäni kuivien käsien ja minun rohtuneiden huulten pelastaja! Iso tuubi kestää tajuttoman pitkään, sillä tuotetta ei tarvitse paljoa. Se on hyvin tahmaista, joten käsivoiteena käytettäessä kannattaa tehostaa sujauttamalla kädet puuvillahansikkaisiin.
Ni | 8.03.2018
I love this cream. I use it for my hands, my face, my lips, my feet, my elbows, everything! BUT! And this is a huge but, it stinks of chlorine or something. I will buy it again, but have to be extra careful so I buy the one with fragrance because the smell of this is a dealbreaker.
Tupu | 25.02.2018
Loistava monitoimituote!

Lisätietoja

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free on hajusteeton mutta sisältää eteerisiä öljyjä, joista tuotteeseen tulee mieto vaniljan tuoksu. Eight Hour Fragrance Freella on samat upeat ominaisuudet kuin alkuperäisellä ihmevoiteella: se rauhoittaa kuivaa, halkeillutta ja ärtynyttä ihoa sekä edistää ihon paranemista.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331