Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Prevage® Anti-aging Eye Cream SPF 15 15 ml
Prevage® Anti-aging Eye Cream SPF 15 15 ml

Prevage® Anti-aging Eye Cream SPF 15 15 ml

Elizabeth Arden

Prevage Eye on silmänympärysalueelle tarkoitettu ikääntymisen merkkejä torjuva kosteushoito, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja saa sen näyttämään sileä...
82 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Prevage® Anti-aging Eye Cream SPF 15
p873289
v42963843
Elizabeth Arden
EUR
82

Tuotearvostelut

Sinni | 16.07.2018
Tuote on liian paksua. Levittyy helposti taputtelemalla, mutta itse en pidä paksuista koostumuksista. Mukana tuleva spaatteli ei ole toimiva, sillä on hankala ottaa tuotetta. Kenties se on tarkoitettu voiteen levittämiseen, koska se on metallinen. Pieni koko tekee hommasta hankalaa. Suojakerroin on hyvä juttu kesällä, silmänympärys saa kevyen hehkun. Riittoisa, kohta puolivuotta olen käyttänyt aamuisin.

Lisätietoja

Prevage Eye on silmänympärysalueelle tarkoitettu ikääntymisen merkkejä torjuva kosteushoito, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja saa sen näyttämään sileämmältä, kiinteämmältä ja häivyttää juonteita. Samalla se kohottaa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Silmänympärysiho tuntuu pehmeämmältä, kosteutetummalta ja vahvemmalta.
Koko:15 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331