Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml
Kampanja -20%

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml

Elizabeth Arden

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil on yleisvoide, jolla on samat hoitavat ominaisuudet kuin alkuperäisellä Eight Hour® Cream Skin Protectant -voiteella.
32 €
40 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil
p88437219
v88437220
Elizabeth Arden
EUR
32

Tuotearvostelut

Maria | 1.04.2019
Tämä suihkutettava ihoöljy imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Todellinen monitoimiöljy. Olen käyttänyt myös kuiville kantapäille, hiuksiin. Todellinen suosikkituote. Tuoksu on sarjan tuotteille tyypillinen.

Lisätietoja

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil on yleisvoide, jolla on samat hoitavat ominaisuudet kuin alkuperäisellä Eight Hour® Cream Skin Protectant -voiteella. Ylellisellä koostumuksella on sama dokumentoitu vaikutus kuin alkuperäistuotteella: se hemmottelee vartaloa, kasvoja ja hiuksia sekä hoitaa ja kosteuttaa ihoa 8–12 tuntia. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil on toisin sanoen välttämätön ihmetuote. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil tuoksuu miedosti sitrukselle, ja lisäksi siinä on häivähdys kukkaistuoksua. Se luo vartalolle ja aisteille hyvinvoivan ja rennon tunteen.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331