Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Beautiful Color Precision Glide Lip Liner Ballet Blush
Beautiful Color Precision Glide Lip Liner Ballet Blush

Beautiful Color Precision Glide Lip Liner Ballet Blush

Elizabeth Arden

Beautiful Color Precision Glide Lip Linerin koostumus on voidemainen. Se antaa huulille 12 tunnin ajaksi runsaan ja kosteuttavan värin, joka ei varise, haalistu eikä kerry huulien uurteisiin.
26 €
Ballet Blush
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Beautiful Color Precision Glide Lip Liner
p924182
v44626919
Elizabeth Arden
EUR
26

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Beautiful Color Precision Glide Lip Linerin koostumus on voidemainen. Se antaa huulille 12 tunnin ajaksi runsaan ja kosteuttavan värin, joka ei varise, haalistu eikä kerry huulien uurteisiin. Voidemainen rajauskynä liukuu huulilla kevyesti ja rajaa huulet siististi sekä korostaa niiden luonnollista muotoa. Erikoiskäsitellyt pigmentit muodostavat huulille joustavan ja voidemaisen kalvon. Se pidentää huulipunan ja huulikiillon kestävyyttä. Ainutlaatuiset, vedenkestävät ja kuivumattomat tuotteet sisältävät runsaasti ainesosia, jotka saavat huulet tuntumaan kosteutetuilta ja pehmeiltä ja näyttämään houkuttelevilta.
Levitä rajauskynää amorinkaarelle X:n muotoisella liikkeellä. Piirrä sitten puolikuu X:n molemmille puolille, jotta huulista tulee pyöreät. Rajaa sitten loput huulista. Aloita suupielistä ja piirrä kohti huulten keskustaa. Tämä piirrossuunta saa suun näyttämään täyteläisemmältä ja leveämmältä.
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331