Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil Natural Black
Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil Natural Black

Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil Natural Black

Elizabeth Arden

Rajaa kauniit silmäsi Elizabeth Ardenin Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil -rajauskynällä. Voidemainen rajauskynä, jossa on erittäin ohut kärki, on täydellinen meikkaustuote.
25 €
Natural Black
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil
p933013
v44913432
Elizabeth Arden
EUR
25

Lisätietoja

Rajaa kauniit silmäsi Elizabeth Ardenin Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil -rajauskynällä. Voidemainen rajauskynä, jossa on erittäin ohut kärki, on täydellinen meikkaustuote. Sillä on helppo luoda hiuksenhienoja rajauksia, jotka korostavat ja muotoilevat kulmakarvoja ja antavat niille runsautta. Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil on erikoismuotoiltu, ja siinä on kierteinen harja, joka häivyttää värin helposti ja luo runsaat ja luonnolliset kulmat. Koostumus on erittäin pitkäkestoinen ja vedenkestävä. Se ei tahraa eikä haalistu. Hajusteeton, parabeeniton ja öljytön.
Jos haluat luonnollisen ilmeen, aloita alhaalta ja seuraa kulmakarvojen muotoa lyhyillä ylöspäin suuntautuvilla vedoilla, jotka muistuttavat omia kulmakarvojasi. Kun kulmien yläosaa täydennetään ylös- ja ulospäin suuntautuvilla vedoilla, se saa kulmat näyttämään runsaammilta ja silmät suuremmilta. Ota selfie puhelimellasi, jotta voit tarkistaa, että kulmat ovat tasaiset. Kuvasta näet, ovatko kulmat tasapainossa ja symmetriset. Valokuva on myös tarkempi kuin jos katsoisit itseäsi peilistä. Näin näet tarkalleen, missä kohdissa on vielä täytettävää.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331