Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation 01 Alabaster
Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation 01 Alabaster
Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation 01 Alabaster

Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation 01 Alabaster

Elizabeth Arden

Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Makeup SPF 15 on kevyt ja silkinpehmeä meikkivoide, joka tuottaa keskitasoisen tai peittävän tuloksen.
47 €
01 Alabaster
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation
p88241430
v88241431
Elizabeth Arden
EUR
47

Lisätietoja

Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Makeup SPF 15 on kevyt ja silkinpehmeä meikkivoide, joka tuottaa keskitasoisen tai peittävän tuloksen. Meikkivoide levittyy helposti ja tuottaa täydellisen ja luonnollisen peittävyyden, joka pitää ihon kauniina 24 tuntia* tahraamatta tai hankautumatta. Flawless Finish Perfectly Satin 24HR sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja saa sen näyttämään terveemmältä, sileämmältä ja pehmeämmältä. Aurinkosuojakerroin 15 suojaa ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.
Aloita mattameikkivoiteen levittäminen ottamalla noin mantelin kokoinen nokare tuotetta kämmenselälle. Levitä tuote kasvoille meikkivoidesiveltimellä tai sormenpäillä. Töpöttele sivellintä tuotteeseen siten, että siveltimeen tarttuu pieni määrä tuotetta, ja sipaise siveltimellä ihoa. Aloita kasvojen keskeltä sivuille. Näin iho ei näytä kuivalta eikä puuteroidulta. Häivytä meikkivoide kostealla meikkisienellä ensin hiusrajassa ja leukaluulla. Näin saat siistin mattailmeen, jossa ihohuokoset eivät näy.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331