Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation 3
Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation 3
Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation 3
Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation 3

Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation 3

Elizabeth Arden

Naisille, jotka haluavat luonnollisen hehkun ja virheettömän värin sekä aurinkosuojan.
61 €
3
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Prevage® Anti-Aging SPF 30 Foundation
p88716299
v88716304
Elizabeth Arden
EUR
61

Lisätietoja

Naisille, jotka haluavat luonnollisen hehkun ja virheettömän värin sekä aurinkosuojan. PREVAGE® Anti-Aging Foundation SPF 30 PA++ on innovatiivinen meikkivoide, jossa on Elizabeth Ardenin PREVAGE®-ihonhoitosarjasta tuttu ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava PREVAGE®-ihonhoitoteknologia. Toiminnallinen meikkivoide tasoittaa ihon väriä sekä suojaa, korjaa ja kosteuttaa ihoa täydelliseksi. Kevyt nestemäinen meikkivoide antaa iholle luonnollisen ja hohtavan hehkun, joka kestää koko päivän. Kevyt koostumus tuottaa keskitasoisen peittävyyden sekä kauniin ja virheettömän tuloksen. PREVAGE® Foundation sisältää maailman tehokkainta antioksidanttia idebenonia sekä hydropigmenttejä, jotka peittävät välittömästi ihon epätasaisuudet ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Tuloksena on kaunis ja hehkuva iho. PREVAGE® Anti-Aging Foundation häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
Parhaan tuloksen saavutat, kun levität PREVAGE® Anti-Aging Foundationia Elizabeth Ardenin Dual-End Foundation & Concealer Brush -siveltimellä.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331