Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Ceramide Cream Blush Nectar
Ceramide Cream Blush Nectar

Ceramide Cream Blush Nectar

Elizabeth Arden

Ylellisessä ja voidemaisessa poskipunassa käytetään edistynyttä Ceramide Triple Complex -ihonhoitoteknologiaa. Poskipuna levittyy helposti ja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen hehkun.
39 €
Nectar
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ylellisessä ja voidemaisessa poskipunassa käytetään edistynyttä Ceramide Triple Complex -ihonhoitoteknologiaa. Poskipuna levittyy helposti ja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen hehkun. Ceramide Blush tekee ihosta terveen ja kauniin näköisen. Se antaa iholle kosteutta ja levittyy helposti ja tasaisesti.
Aloita levittämällä ohut kerros. Jos haluat voimakkaamman tuloksen, levitä toinen kerros. Hymyile ja levitä Ceramide Cream Blushia poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Häivytä väri kohti hiusrajaa ja sitten alaspäin. Jos haluat voimakkaamman värin ja hehkun, levitä kirkkaampaa väriä poskipäiden korkeimpaan kohtaan.
Sävy:Beige
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331