Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Ceramide Cream Blush Nectar
Ceramide Cream Blush Nectar

Ceramide Cream Blush Nectar

Elizabeth Arden

Ylellisessä ja voidemaisessa poskipunassa käytetään edistynyttä Ceramide Triple Complex -ihonhoitoteknologiaa. Poskipuna levittyy helposti ja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen hehkun.
39 €
Nectar
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Ceramide Cream Blush
p822085
v40856627
Elizabeth Arden
EUR
39

Tuotearvostelut

Virpi | 23.03.2019
Ihan hyvä poskipuna sormin tai siveltimellä töpöteltynä. Melko vähäisen käytön jälkeen metalliselta näyttävän muovipakkauksen saranapuoli meni rikki.

Lisätietoja

Ylellisessä ja voidemaisessa poskipunassa käytetään edistynyttä Ceramide Triple Complex -ihonhoitoteknologiaa. Poskipuna levittyy helposti ja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen hehkun. Ceramide Blush tekee ihosta terveen ja kauniin näköisen. Se antaa iholle kosteutta ja levittyy helposti ja tasaisesti.
Aloita levittämällä ohut kerros. Jos haluat voimakkaamman tuloksen, levitä toinen kerros. Hymyile ja levitä Ceramide Cream Blushia poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Häivytä väri kohti hiusrajaa ja sitten alaspäin. Jos haluat voimakkaamman värin ja hehkun, levitä kirkkaampaa väriä poskipäiden korkeimpaan kohtaan.
Sävy:Beige
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331