Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Especially Escada EdP 30 ml
Especially Escada EdP 30 ml
Especially Escada EdP 30 ml

Especially Escada EdP 30 ml

Escada

Especially Escada on Escadan uusi upea tuoksu.
57,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Especially Escada EdP
p881632
v43257765
Escada
EUR
57.9

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Especially Escada on Escadan uusi upea tuoksu. Ylellinen ja naisellinen tuoksu on saanut inspiraatiota tämän päivän onnellisista, spontaaneista ja upeista naisista, jotka antavat tunteidensa näkyä!
Especially Escada on muodostettu herkän ruusuvivahteen ympärille. Tuloksena on hienostunut tuoksu, joka ilmaisee pehmeää naisellisuutta. Ruusulla olevan aamukasteen inspiroima helmeilevä tuoksu korostaa Especially Escadan ylellisyyttä ja eleganssia modernilla ja miellyttävällä tavalla.
Tuoksu avautuu intensiivisellä ja helmeilevällä päärynän ylänuotilla, joka yhdistyy ambrettensiementen eksoottisiin myskinuotteihin. Yhdessä ne luovat helmeilevää raikkautta, joka johtaa idyllisesti tärkeään keskinuottiin.
Keskinuotissa tuntuu raikkaan, kasteen verhoaman ruusun kaunis ja erityinen tuoksu yhdistettynä veteen, mikä tuo mieleen aikaisin aamunkoitossa poimitun ruusunlehden aromin...
Yhdessä herkkien ruusunuottien kanssa Ylang Ylang antaa pehmeän, kukkaisen ja intensiivisen naisellisen läsnäolon. Tämä ylellinen yhdistelmä säteilee raikasta ja luonnollista positiivisuuden auraa – levittäen samalla ilon ja onnen sanomaa.
Kevyet myskinuotit korostavat herkkää kukkaisuutta ja viimeistelevät tuoksun lisäämällä siihen vivahteen naisellisuutta.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331