Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Cryo Tool Skin Care Tools

Cryo Tool Skin Care Tools

Estée Lauder

Raikasta silmät nopeasti ja vähennä näkyvää turvotusta tällä patentoidulla, kylmähoidosta tutulla, viilentävällä hierontavälineellä.
45,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Cryo Tool Skin Care Tools
p89941441
v89941442
Estée Lauder
EUR
45.8

Lisätietoja

Raikasta silmät nopeasti ja vähennä näkyvää turvotusta tällä patentoidulla, kylmähoidosta tutulla, viilentävällä hierontavälineellä.Erityisesti silmänympärysalueelle ja minkä tahansa Estée Lauder’in silmänympärysvoiteen kanssa käytettäväksi tarkoitetussa ja patenttivaiheessa olevassa välineessä on ruostumaton teräspää ja kylmäsydän, joka viilentää ihoa merkittävästi jo ensimmäisellä kosketuksella, luoden 1 minuuttia kestävän, intensiivisen vaikutuksen.TUNNE KESTÄVÄ KYLMYYS: Kun Cryotherapy Instant Eye De-Puffing Wand -välinettä käytetään yhdessä Estée Lauder eyecare formula’n[1] ja helpon hierontatekniikan kanssa:• Ihon lämpötila laskee saman tien melkein 6°C (melkein 11°F).[2]KATSO PIKAVAIKUTUS: Käytä Cryotherapy Wand -välinettä päivittäin tai pika-apuna mikroverenkierron elvyttämiseen, turvotuksen vähentämiseen sekä silmien ja katseen kirkastamiseen. Yhdysvaltain patentti sekä kansainvälinen patentti ovat hakuvaiheessa.[1] Testattu Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme’n kanssa.[2] Saavutettu viileysaste mitattuna 1 minuutti hieronnan jälkeen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331