Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

DayWear Skincare Gift Box

DayWear Skincare Gift Box

Estée Lauder

Tulevaisuudessa sinua odottaa sileämpi, raikkaampi ja hyvinvoivalta näyttävä iho. Ihonhoidon ammattilaisemme saavat ihosi näyttämään ja tuntumaan uudistuneelta.
49 €
(Arvo:110)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
DayWear Skincare Gift Box
p94001174
v94001175
Estée Lauder
EUR
49

Lisätietoja

Tulevaisuudessa sinua odottaa sileämpi, raikkaampi ja hyvinvoivalta näyttävä iho. Ihonhoidon ammattilaisemme saavat ihosi näyttämään ja tuntumaan uudistuneelta. Nämä tehokoostumukset vaikuttavat yhdessä ja tuottavat näkyviä tuloksia. Rajoitetun erän kokoelma sisältää seuraavat tuotteet: • Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, 15 ml (Deluxe-matkakoko) • DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF15, 50 ml (täysikokoinen) • DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture GelCreme, 5 ml (Deluxe-matkakoko) • Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask, 30 ml (Deluxe-matkakoko)
Puhdista iho Perfectly Clean Cleanserilla aamuin ja illoin. Levitä Advanced Night Repairia aamuin ja illoin ennen kosteusvoidetta. Levitä DayWear Creme SPF15 -voidetta puhdistetulle iholle seerumin jälkeen. Levitä DayWear Eye Cooling GelCremeä aamuin ja illoin silmänympärysiholle.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331