Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. 

Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Eye Creme 15ml 15 ml

Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Eye Creme 15ml 15 ml

Estée Lauder

Näytä yhtä nuorelta kuin tunnet itsesi, myös silmänympärysiholla.
70 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Eye Creme 15ml
p90555884
v90555885
Estée Lauder
EUR
70

Lisätietoja

Näytä yhtä nuorelta kuin tunnet itsesi, myös silmänympärysiholla. Tehokkaasti ravitseva monitehoinen silmänympärysvoide tekee silmänympärysihosta kiinteämmän tuntuisen, kohotetumman näköisen sekä vähentää turvotusta. Silmänympärysihon juonteet, rypyt, tummat silmänalukset ja paperimaisuus näyttävät vähentyneen.
Sisältää edistyksellisen Tri-Peptide Complex -ainesosayhdistelmän, jonka on in vitro -testeissä osoitettu lisäävän kollageenia 124 % vain 3 päivässä. Ihosta tulee sileämmän näköinen ja tuntuinen.
Koe ihosi kaipaamat monet vaikutukset:
VAHVISTAA. Antioksidantit auttavat suojaamaan vapaita radikaaleja vastaan, mikä auttaa ylläpitämään ihon luontaista kiinteyttä ja sävyä.
Lisäksi innovatiivinen IR-Defense-teknologia auttaa vahvistamaan ihon kosteusmuuria infrapunasäteiden aiheuttamia vaurioita vastaan.
RAVITSEE. Iho on täyteläisempi ja eloisan hehkuva sekä intensiivisesti kosteutettu koko päivän. 90 % naisista sanoi, että heidän ihonsa tuntui välittömästi kimmoisammalta.*
SILOTTAA RYPPYJÄ. Rypyt näkyvät huomattavasti vähemmän. Iho näyttää sileämmältä. Naiset huomasivat eron: 84 % sanoi, että juonteet ja rypyt näyttivät sileämmiltä vain 4 viikossa.*
*Kuluttajatesti, 105 naista.
Levitä aamuin illoin silmänympärysiholle.
Koko:15 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331