Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt! -20% Päivävoiteista 21.7 asti! Ei koske tuotemerkkiä La Mer. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme

NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme

Estee Lauder

Kevyt ja virkistävä yövoide tukee ihon palautumista päivän näkyvistä rasituksista, puhdistaa ja tasoittaa ihoa sekä pienentää huokosia näkyvästi.
70 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kevyt ja virkistävä yövoide tukee ihon palautumista päivän näkyvistä rasituksista, puhdistaa ja tasoittaa ihoa sekä pienentää huokosia näkyvästi.
NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, ja sen sisältävät, erittäin tehokkaat antioksidantit* ehkäisevät ja vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.
Koostumus perustuu DayWear-tuotteiden tunnettuun Super Anti-Oxidant Complex -yhdisteeseen, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti.
Rauhoittaa ihoa yön aikana ja vähentää ihoärsytystä, joka voisi muutoin pahentua nukkuessa. Nyt voit siis tukea ihon puhdistumista yöllä ja suojata sen päivällä käyttämällä NightWear- ja DayWear-tuotteita.
(*In vitro -testeissä Super Anti-Oxidant Complex -yhdistettä verrattiin laajaan valikoimaan tunnettuja antioksidantteja, kuten alfalipoiinihappo, kinetiini, C- ja E-vitamiinit, koentsyymi Q10 ja idebenoni)
Koko:50 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331