Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Advanced Night Repair 60 Intensive Recovery Ampoules 60 st

Advanced Night Repair 60 Intensive Recovery Ampoules 60 st

Estee Lauder

Mikroampullit. Äärimmäistä vahvuutta. Tämä voimakas ja korjaava tiiviste rauhoittaa ja korjaa stressaantunutta ihoa nopeasti ja auttaa vahvistamaan ihon puolustusta tulevalta stressiltä.
125 €

Tuotearvostelut

S | 13.08.2018
Ehdoton tuote talveksi, kannattaa aloittaa käyttö ajoissa ennen pakkasia.
Soilis | 21.02.2018
Aivan ylivoimainen tehoseerumi! Jättää ihon silkkisen pehmeäksi, tosin hieman öljyiseksi. Luksusta! Ehdoton oma suosikki!

Lisätietoja

Mikroampullit. Äärimmäistä vahvuutta. Tämä voimakas ja korjaava tiiviste rauhoittaa ja korjaa stressaantunutta ihoa nopeasti ja auttaa vahvistamaan ihon puolustusta tulevalta stressiltä. Aktiivinen hoitoöljy sisältää ChronoluxAI-teknologiaa, joka havaittavasti auttaa hillitsemään ihoärsytystä ja tukemaan ihon luonnollista uusiutumista. Käytettyään vain yhden ampullin tuotetta, 92 % naisista koki, että heidän ihonsa tuntui merkittävästi rauhoittuneemmalta ja miellyttävämmältä.* Iho saa kaunista kuulautta ja näyttää raikkaammalta. Kun levität tuotetta Advanced Night Repair Serumin jälkeen, ihon luontainen puolustus kaksinkertaistuu vain kahden viikon käytön jälkeen.** Mullistavaa ihon uusiutumista nukkuessasi. Auta ihoasi saamaan takaisin terve, nuorekas ulkonäkö. *Kuluttajatutkimus, johon osallistui 567 naista, joilla on stressaantunut iho. **Verrattuna pelkän Advanced Night Repair Serumin käyttöön.
Ihotyyppi:Rasvoittuva
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331