Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Advanced Night Repair 50 ml
Advanced Night Repair 50 ml
Advanced Night Repair 50 ml
Advanced Night Repair 50 ml
Advanced Night Repair 50 ml
Advanced Night Repair 50 ml

Advanced Night Repair 50 ml

Estee Lauder

Suosituimmasta seerumistamme on tullut entistäkin parempi. Kymmenien vuosien DNA-tutkimukseen ja kronobiologiaan perustuva seerumi on ennennäkemättömän edistyksellinen.
115 €

Tuotearvostelut

Suvi Peiponen | 8.03.2018
Tekee tehtävänsä! Aamulla kasvot on ihanan pehmeät ja jo muutamassa päivässä huomasin pintakuivan ihoni kosteutuvan. Tuote on kallis, mutta riittoisa, koska tarvitaan vain muutama tippa päivässä. Imeytyy nopeasti, joten päälle saa pian käytön jälkeen laitettua joko yö- tai päivävoiteen.
Christina | 8.03.2018
seerumi jota et kokeilun jälkeen vaihda mihinkään. Kosteuttaa äärettömän hyvin. Nimestä huolimatta voi käyttää myös päivällä. Itselläni toimii ihoa hieman rauhoittavana, hehkua tuovana, kosteuttavana ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevänä tuotteena täydellisesti
Miia | 3.03.2018
Luottotuote. Kosteuttaa ihoa ihanasti.

Lisätietoja

Suosituimmasta seerumistamme on tullut entistäkin parempi. Kymmenien vuosien DNA-tutkimukseen ja kronobiologiaan perustuva seerumi on ennennäkemättömän edistyksellinen. Uusi ChronoluxCB™-tekniikka käynnistää ihossa puhdistavan prosessin, joka poistaa soluista kuona-aineet yön aikana. Ihosolut toimivat aktiivisesti, ja iho uusiutuu ja vahvistuu.
Seerumi vähentää ihon vanhenemisen merkkejä silminnähden.
Tuote ehkäisee esimerkiksi otsonin, ilman epäpuhtauksien ja UV-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita.
Hyaluronihappo luo iholle ihanteelliset olosuhteet luonnollisen korjausprosessin käynnistymiseen, ja se kosteuttaa ja hoitaa ihoa syvältä.
Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta sekä näyttää entistä kuulaammalta ja tasaisemmalta.
Täydellinen kaikille ihotyypeille. Hajusteeton, öljytön, ei aiheuta aknea. Dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras seerumi
KICKS Beauty Awards 2016 ja 2017 -voittaja: Paras seerumi.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331